miercuri, 12 februarie 2014

Rate mai mici decât chiria!

Avantgarden 3 Sibiu
Selectaţi limba:

Achitați prin programul Prima Casă

Cel mai mic avans de pe piață

Prin oferta Prima TA Casă, puteti avea locuinta visata cu cel mai mic avans de pe piaţă!
E  foarte usor sa deveniti proprietar! Beneficiati de cel mai mic avans de pe piata şi platiti rate mai mici decât chiria! Platiti  un avans de 2000 de euro  si  veti avea  o locuinta la cheie intr-un cartier rezidential nou, construit la standarde europene! Rata lunara porneste de la 165 de euro!

Rate mai mici decât chiria!

Cu sprijinul programului Prima Casa, la Avantgarden Sibiu, puteţia chiziţiona o locuinţă cu cel mai mic avans de pe piata si platiti rate mai mici decat chiria!

  • Avans 2000 euro pentru o garsoniera – 55,64 mp construiti - *rata de la 165 de euro
  • Avans 3000 euro pentru un apartament cu 2 camere - 69,16 mp construiti  – *rata  de la 214 euro
  • Avans 3000 euro pentru un apartament cu 3 camere - 80,61 mp construiti – *rata de la  280 euro

Pretul de vanzare al locuintelor prin programul Prima Casa:

  • Garsoniera – 55,64 mp construiti - 32.500 euro
  • Apartament cu 2 camere - 69,16 mp construiti - 43.000 euro
  • Apartament cu 3 camere - 80,61 mp construiti - 55.000 euro
* Ratele sunt calculate pe o perioada de 30 de ani, sunt  estimative si valabile prin accesarea unei locuinte prin programul Prima Casă.
** Oferta limitata. Oferta este valabila pana la epuizarea fondurilor garantate de stat alocate programului Prima Casa.

Daca pana nu demult era nevoie de un avans de 30% din valoarea apartamentului- respectiv minim 9000 euro -  acum cu un avans de minim 2000 euro,  o persoana care nu a mai avut niciodata o locuinta poate avea propria sa locuinta! Ratele sunt mai mici decat chiria! De ce sa mai platiti chirie cand puteti plati rate pentru propriul dvs apartament? Avantajul este ca  ratele incepeti sa le platiti doar dupa ce primiti locuinta! Niciodata nu a existat oportunitatea sa va cumparati o locuinta cu un avans de 2000 de euro si sa platiti rate chiar mai mici decat chiria! Nu pierdeti aceasta sansa!

Care sunt conditiile pentru a beneficia de aceasta oferta:

  1. sa nu detineti o locuinta cu suprafata mai mare de 50 mp utili.
  2. sa fiti angajat pe perioada nedeterminata si sa aveti salariul net: 1900 ron -pentru o garsoniera / 2400 ron – pentru un apartament cu 2 camere /  3350 ron - pentru un apartament cu 3 camere
Daca salariul  dvs nu este atat de mare,  puteti aduce un codebitor siva inscrieti in program! (in acest caz valoarea salariilor cumulate semareste cu 250 ron fata de veniturile mentionate mai sus). Mareleavantaj pe care il ofera Prima Casa 4 este ca acum  codebitorul nutrebuie sa mai aiba grad de rudenie cu solicitantul.

Preţuim timpul dvs – de aceea toată documentaţia necesară pentru programul Prima Casă va fi întocmită de noi, la sediul nostru.

Vă oferim nu numai o locuinţă, vă oferim un cămin. De aceea am amenajatspaţii de joacă pentru copii, locuri de recreere şi multă verdeaţă.

Vă oferim locuinţe la cheie. Astfel fiecare imobil este prevăzut  cugresie, faianţă, parchet, geamuri termopan, centrală proprie deapartament, obiecte sanitare. Dumneavoastră  trebuie să veniţi doar cumobila!

Sunati acum si aflati cum va puteti inscrie in acest program.Profitati de preturile mici de care puteti beneficia in timp de criza siinvestiti in viitorul dvs! Profitati de aceasta oportunitate care invremuri de prosperitate nu ar fi fost posibila. Acum cu banii de chirieputeti avea propria dvs locuinta!

Avantgarden Sibiu - Calitate germana, locuinte romanesti.
Maurer Imobiliare - valori germane in Romania